Latest Movie :

Kertenkele Dizi Kadrosu

Atv Kertenkele dizisi oyuncuları hakkında siz değerli misafirlerimizi kısaca bilgilendirelim.

Dizi kadrosu, kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizi oyuncuları hakkında, kertenkele dizisi oyuncuları


Timur AcarKERTENKELE-İMAM ZİYAAsıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu. 
Sera TokdemirZEHRA20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı. 
Erdinç GülenerKOMİSER ÜNSALZehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek. 
Şemsi İnkayaEKREM BEYİstanbul'un eski centilmen beyefendilerinden. Gayrimenkul zengini. Torunu Zehra hayatındaki en değerli insan. Ölmeden Zehra'nın mürüvvetini görmek istiyor. 
Eda ÖzerkanSELİNZehra'nın en yakın arkadaşı, meslektaşı, iş ortağı ve sırdaşı. 
Sinan ÇalışkanoğluLEVENTBüyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.
Bu içeriği Paylaşmak istermisiniz ! :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar ! :Bu Site sesli sohbet siteleri tarafından desteklenmektedir.
Copyright © 2014-2015. Kertenkele Web tv | Kertenkele dizisi izle, son bölüm izle - All Rights Reserved
Tema Tasarım 44 Medya WBH Html Coder / YagmurPrenSi
Kertenkele Web Tv Powered By 44 Medya Web Bilisim Hizmetleri